Kändisar i media!

Reklamfilmer Carlsham mejerier med Lasse Berghagen, Arne Hägerfors och Björn Ranelid.
Mette Krabbe Åkerlind, Carlsham mejerier.
Tvillingarna är inte med längre, frågan är om de inte höll måttet, men uppenbarligen gör dom det eftersom hela Svenska folket verkar älska dom. Så varför byttes dom ut? Mette berättar att de vill få in kändisar istället, starka karaktärer och starka personligheter, folkkära och tilltalar en bred målgrupp. Därför valde vi Arne, Lasse och Björn. Tre gubbar? Mette menar att det var svårt att hitta kvinnor?? Finns inga folkkära kvinnor, frågar Patrik Peter (moderator)? Nej svarar Mette, men vi hittade inga som passade.
(Filmen med arne visas)Arne ser filmen för första gången, han ler och skakar på huvudet. Arne berättar sedan att han för ett 10-tal år sedan vann en mustaschtävling i Montreal mot Fredrik Belfrag. Därför var det roligt att se sig själv med mustasch igen.
Arne berättar att han ställde upp på projektet för att han tyckte förra reklamen var rolig, tyckte om Felix Härngren som regissör. Roligt att se inspelningarna. Tyckte reklaminspelningarna blir väldigt omfattande. ”Björn Skifs och jag gjorde 3 Kryzz på samma tid som vi spelade in 1 min reklam. Det jobbigaste med inspelningen av reklamen var att se elak ut i rutan.
Mette fortsätter att upprepar ordet ”folkkära” hela tiden.
Plötsligt dyker Paggan upp och sätter sig framför, som tur var så är inte huvudet i vägen. Arne är aktuell i flera reklamfilmer. Arne tycker det är spännande att göra reklam. Svårt med kul att testa på skådespeleri. Ärligt talat spelar nog Arne hellre än bra, men Arne är ju alltid arne, så visst kommer han undan med sin mediokra insats på duken. Statusmässigt kul att jobba med Felix tycker Arne, som kan tänka sig att ställa upp på fler inspelningar, dock inte för Hells Angels annars är jag med på allt som ger pengar! Men jag tror inte på mig själv i nått annat sammanhang än i rollen som sportnörd!
Mette vill fördubbla sina marknadsandelar med filmerna, hmmm tveksamt med tanke på att allt fler går på GI dieter och andra diverse kostprogram. Eller? //Aa

Annonser

0 Responses to “Kändisar i media!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Arkiv

Presentation av bloggredaktionen

RSS live bloggen från Stockholm media week 2008

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.
Annonser

%d bloggare gillar detta: